Velkommen

Vårkursene er i anmars, noen av de som starter/har startet er også det siste før sommeren i gitte basseng.
Kursene i de ulike bassengene som går fram til sommer 2024 ligger åpne under respektive faner. Flere av kursene begynner å bli fulle, men det er mulig å benytte seg av ventelistene, evt melde seg på kurset som starter etterpå.

Jeg holder kurs i baby -småbarn og barnesvømming på Skogli/Lillehammer, Torpa , Fryal skole/Hov i Land samt Unicare Steffensrud.
Trykk på bildet til ditt aktuelle basseng for å se hvilke kurs som er planlagt

Litt om de ulike kursene:

BABYSVØMMING 3- 12 MND
Kvalitetstid for baby og foreldre, der begge foreldre er velkomne med i vannet. Jeg ønsker at både baby og foreldre skal bli/føle seg trygge i møtet med vannet. Timene består av sang, rim og regler, egentid og repetisjoner. “Skynde seg sakte prinsippet” er gjeldene, vi tar oss god tid.

SMÅBARNSVØMMING 1- 5 ÅR
Barna lærer inn øvelser via strukturert lek og sang. Det øves på momenter som feks vannsprut i ansiktet, flyting og selvstendighet. Timene legges opp ettersom gruppas modenhet og timene tilpasses barnas fysiske alder. Ingen tidligere vannerfaring er nødvendig.

BLI TRYGGERE I VANN, FRA 6 ÅR
Dette er et tilbud for de barna som trenger “det lille ekstra” for å henge med i skolesvømmen eller skolestartere som gruer seg for møtet med bassenget. Timene legges opp etter barnas behov, men retter seg mot skolesvømmingen for å gjøre timene deres lettere. Når barna blir tryggere i vann feks kjenner det er helt greit å dykke, flyte på mage/rygg, kjenne til øvelsen “å gli” kommer også svømmingen lettere for de.
Det skal være en voksen i vannet sammen med barnet, dette for å gi de støtte, motivasjon og ekstra veiledning underveis.
Lurer du på om dette er noe for ditt barn, bare ta direkte kontakt.
MERK: dette er ikke et svømmekurs, men øvelsene er rettet mot det å kunne svømme.

BADEBUKSER: Dersom du skulle ønske å kjøpe badebukse, så har jeg et lite lager i ulike størrelser og farger. Disse har stramming rundt midje og lår for å fange opp evt uhell, de er lett polstrede så du trenger ingen bleie under. Har også badeshorts til gutt 14- 22 kg(store i str)
GAVEKORT: Jeg har gavekort til salgs for de som ønsker en spesiell og fin gave. De kommer både i nøytrale, gutte og jentefarger. Prisen på gavekortet bestemmer du som kjøper. De kan sendes i post, mail eller leveres direkte ved anledning.

På mine kurs skal ingen skal føle press til å mestre eller konkurrere. Barna møtes der de er og erfare at alle er GODE NOK.
Gleder meg til å se dere

Følg med på hjemmesiden og fb Tåje svøm for oppdateringer.

Velg kurssted under.

Unicare Steffensrud

Unicare Steffensrud

Kurssted: Unicare Steffensrud, 2846 Bøverbru

Skogli

Skogli

Kurssted: Skogli Helse og rehabiliteringssenter.

Torpa

Torpa

Kurssted: Torpa Barne og ungdomsskole.

Fryal

Fryal

Kurssted: Fryal skole i Hov